Zaboravili ste korisničko ime?

Uvjeti poslovanja

[ultimate_gdpr_terms_accept]

Opći uvjeti web trgovine Lož Metalpres.hr sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, Zakonom o zaštiti osobnih podataka, Zakonom o obveznim odnosima te Zakonom o elektroničkoj trgovini.
Web trgovinom Lož Metalpres.hr (u daljnjem tekstu „Prodavatelj“) upravlja tvrtka Lož Metalpres d. o. o., Antuna Muhvića 52, Plešce, telefon: 051/825-102, email: info@loz-metalpres.hr , upisan u registar Trgovačkog suda u Rijeci, pod brojem MBS 040023896, porezni broj: 33975999472, koji je pružatelj usluga e-poslovanja (u daljnjem tekstu prodavač ili Lož Metalpres.hr).
Opći uvjeti poslovanja odnose se na rad web trgovine Lož Metalpres.hr, prava i obveze korisnika i trgovine te se njima uređuje poslovni odnos između Lož Metalpres.hr i kupca. Opći uvjeti poslovanja uređuju i pojedinačna pravila kupnje na mjestima za preuzimanje Lož Metalpres.hr
Kupca obvezuju opći uvjeti koji vrijede u trenutku kupnje (predaje web narudžbe). Kupac se kod predaje narudžbe svaki put posebno upozorava na opće uvjete poslovanja i predavanjem narudžbe potvrđuje svoju upoznatost s istima.

UVJETI POSLOVANJA
Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacije robe ponuđene na našim Internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u Lož Metalpres webshop trgovini je Lož Metalpres d.o.o., a Kupac robe je posjetitelj webshopa koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.
U slučaju sistemske greške Lož Metalpres d.o.o nije dužan provesti neispravnu narudžbu i isporučiti proizvod.

O PROIZVODIMA I USLUGAMA
Lož Metalpres d.o.o. će nastojati osigurati maksimalnu točnost informacija i podataka sadržanih na ovoj web stranici, ali se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na stranici.Slike proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da slika u potpunosti odgovara samom proizvodu. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i opisanog na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sastav proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om. Istaknute cijene vrijede za sve načine plaćanja.

NARUČIVANJE
Proizvodi se naručuju elektronskim putem. Naručivanje proizvoda moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Narudžbe se obrađuju radnim danima od pon-pet od 08.00 - 16.00 h. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi. Proizvode  birate iz kataloga Lož Metalpres webshopa koji je složen po kategorijama ovisno o grupi proizvoda,po cijeni i po izboru Lož Metalpres webshopa. Ponuda se stalno nadopunjava.

Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznate sve o njemu te ga bolje pogledati, a želite li ga kupiti, samo kliknete na poveznicu „Dodaj u košaricu“ i on će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količine, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku vaša Vam je košarica vidljiva i dostupna te možete nastaviti pregledavati naš katalog. Po završetku kupovine, vratite se na košaricu i odaberite Kupi. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu.

Lož Metalpres d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko Lož Metalpres d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

NAČINI PLAĆANJA
PO PONUDI (uplatom u pošti, banci, FINI ili internet bankarstvom)
POUZEĆEM PRILIKOM PREUZIMANJA (gotovinom prilikom preuzimanja)
Navedeni uvjeti odnose se na kupnju preko webshopa.
Plaćanje po ponudi:
Plaćanje se vrši općom uplatnicom ili preko internet bankarstva. Nakon kreiranja Vaše narudžbe, na Vaš mail stići će svi potrebni podaci za ispunjavanje naloga za prijenos (opće uplatnice). Vaša narudžba rezervira proizvode i količinu. Uobičajeni model plaćanja je 01 (plaćanje po računu), ali neke banke imaju svoje oznake. Možete ostaviti i bez broja modela. U poziv na broj svakako upišite poziv na broj koji ste dobili na mail sa potvrdom Vaše narudžbe. Taj broj služi za brže povezivanje vaše uplate sa narudžbom. Uobičajeno vrijeme za potvrdu transakcija između banaka je maksimalno 48 sati. Proizvodi  se isporučuju nakon što je iznos prebačen na žiro račun.
Pouzećem prilikom preuzimanja:
Plaćate li gotovinom, svoju ćete narudžbu platiti gotovinom djelatniku kurirske službe prilikom preuzimanja robe.

IZJAVA O PRIVATNOSTI
Lož Metalpres d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Lož Metalpres d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

PRIGOVORI I SPOROVI
Prodavatelj nastoji da se u skladu sa svojom dužnosti uspostavi učinkovit sustav za rješavanje prigovora te određuje osobu na koju se kupac u slučaju problema, uvijek može obratiti telefonski ili putem e-maila. Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN, br. 41/14, 110/15) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor također možete poslati:

na adresu Lož Metalpres d.o.o., Antuna Muhvića 52, 51303 Plešce

ili

na telefaks broj 00385 (51) 825 177

ili

na e-mail adresu info@loz-metalpres.hr

Postupak obrade prigovora je strogo povjerljiv. Prodavatelj će u roku od pet radnih dana potvrditi da je primio prigovor, obavijestiti kupca o tome koliko dugo će se rješavati i obavještavati o tijeku postupka. Prodavatelj je svjestan da je ključna karakteristika potrošačkog spora, barem što se tiče sudskog rješavanja slučaja, njegov nerazmjer između ekonomske vrijednosti zahtjeva i troškova nastalih u rješavanju samog spora. To je ujedno i jedna od glavnih prepreka potrošaču da pokrene sudski postupak. Iz tog razloga prodavatelj će uložiti maksimalne napore kako bi se svi sporovi riješili mirnim putem.

[ultimate_gdpr_terms_accept]

TOP