Zaboravili ste korisničko ime?

Gdje smo?

Bilo bi nam drago da nas posjetite

Kako do nas?

Iz smjera Zagreba i Rijeke:

Osobnim automobilom preko Broda na Kupi: Izadite s autoceste na izlazu Delnice i odmah na prikljucenju na glavnu cestu skrenite desno u pravcu Delnica. Vozite se glavnom cestom kroz Delnice, te odaberete smjer Brod na Kupi - Ložac - Hrvatsko - Zamost - Plešce.  Nakon ulaska u Plešce, na lijevoj strani nalazi se naša firma.

Osobnim automobilom preko Crnog Luga i Gerova (alternativni put): Izadite s autoceste na izlazu Delnice i odmah na prikljucenju na glavnu cestu skrenite desno u pravcu Delnica. Vozite se glavnom cestom prema Delnicama te prije samog mjesta (cca. 2 km od skretanja) na raskršcu skrenite lijevo (smjer Crni Lug). Vozite se u smjeru Crnog Luga, Gerova do Malog Luga. Na ulazu u mjesto Mali Lug na raskrižju kod spomenika (s desne strane ceste) skrenite desno (smjer Plešce). Vozite se cestom do Zamosta i na prikljucenju na glavnu cestu skrenite lijevo (smjer Cabar). Nakon cca. 2 km, na ulasku u široku dolinu, na lijevoj strani nalazi se naša firma.

Kamionom preko Broda na Kupi: Vozite se u smjeru Brod na Kupi - Ložac - Hrvatsko - Zamost - Plešce.

Kamionom preko Crnog Luga i Gerova (alternativni put): Vozite se u smjeru Crni Lug - Gerovo - Tršće - Parg - Čabar - Plešce.

Iz smjera Ljubljane ili iz smjera Italije:

Izadite s autoceste na izlazu Unec i skrenite u smjeru Cerknice. Vozite dalje u smjeru Starog trga, Babnog Polja (granicni prijelaz SLO ), Prezida (granični prijelaz CRO), do Parga. Na raskrižju skrenite lijevo (smjer Čabar). Vozite se preko Čabra do Plešci. Nakon samog mjesta Plešci, na kraju široke doline, na desnoj strani nalazi se naša firma.

Lož Metalpres d.o.o.

Lož Metalpres, proizvodnja metalnih i plastišnih proizvoda, d.o.o.,

Muhvić Antuna 52, 51303 Plešce
Hrvatska

Tel: 00 385 (0) 51-825-102

Fax: 00 385 (0) 51-825-177

TOP