Zaboravili ste korisničko ime?

Imate li pitanje? Mi znamo odgovor!

Prostorni sifoni su zbog svoje izvedbe koja štedi prostor ispod sudopera, posebno pogodni kada se želi osloboditi prostor za smještaj razne kućanske opreme kao npr. koš za smeće, plinska boca, pribor za čišćenje ...

Kod situacija kod kojih se odvodna rupa ne nalazi u ravnini s glavnim odvodom u sudoperu, preporučujemo uporabu sifona s fleksibilnim cijevima. Na taj način možete spojiti sudoper i u situacijama gdje je odvodna rupa zamaknuta i nekoliko desetaka centimetara u odnosu na sredinu sudopera.

Naši sifoni imaju jedinstveni sifonski luk koji svojom »S« izvedbom omogućava s jedne strane efikasno ispiranje nečistoća, dok s druge strane omogućava vrlo lako čišćenje (potrebno je samo odvrnuti maticu na sifonskom luku) nakupljene prljavštine.

Ukoliko imate kupljeno novi sudoper ili želite zamijeniti stari dotrajali sifon, dovoljno je da nam dostavite slijedeće podatke: - tip sudopera: jednodijelno ili dvodijelno - rupe u sudoperima: fi 63 ili fi 90 - razmak među rupama u sudoperu - Da li postoje pomoćni preljevi ( rupe na bočnim stranama sudopera koje služe za istjecanje vode u slučaju kada su posude sudopera zatvorene čepovima) i gdje? - položaj odvodne rupe u odnosu na sredinu sudopera - promjer odvodne rupe ( fi 32, 40 ili fi 50) S ovih nekoliko informacija možemo vam složiti sifon koji odgovara Vašem sudoperu.

To su sifoni kod kojih se funkcija otvaranja-zatvaranja čepa vrši posebnim mehanizmom koji se nalazi na sudoperu. Na taj način omogućava se korištenje nekih funkcija sudopera sa suhim i čistim rukama.

Vaše pitanje ?

TOP